Om mig

Lite om mig

Jag heter Rosemarie Löfstedt, är gift med Birger och vi bor på Annagården som ligger ca 2 mil utanför Duved. Idylliskt med skogen och flera sjöar runt knuten.

Vi har 2 vuxna söner som är utflyttade sen länge. På gården lever också 11 islandshästar, 1 ardenner, 3 hundar, 1 katt och några hönor med sin tupp.

Närheten till naturen är väldigt viktig för mig. Den ger balans, lugn och harmoni. Med alla gröna och blå färgtoner som är avkopplande och avstressande, något som många behöver nu i vår omvälvande tid. Från den får jag kraft att göra det jag gör. Jag ger healing till människor och djur som behöver min hjälp.

Healingen kom till mig en dag för ca 20 år sen, som en gudagåva, en dag när jag arbetade med hästarna. Kände att det strömmade ”ljus” ner genom huvudet och ut i händerna och hästen som jag arbetade med somnade. Det var början på en tid av märkliga upptäckter, jag märkte att jag kunde känna av människor, var de hade ont, visste precis var jag skulle hålla mina händer för att allt skulle bli bättre.Det har varit lite upp och ner med healingen, som med livet i övrigt, ibland har vardagen med sina problem tagit över, men det gäller att få någon balans i tillvaron.Nu arbetar jag flera dagar i veckan med healing, vilket ger mig lycka. Vilken förmån att få arbeta med det man älskar att göra.